Логотип ОФ ДП АМПУ

Новини

Слідкуйте за нашими останніми новинами та оголошеннями,
а також за нашими Facebook та Youtube каналами

01.02.2024

Рятувальники Одеського морського порту отримали нове захисне спорядження, придбане за кошти стивідорних компаній порту

В Одеської філії ДП «АМПУ» відбулася офіційна передача вогнеборцям партії придбаного спорядження.

У зв’язку зі збільшенням кількості ракетних і дронових ударів по об’єктах портової інфраструктури, у т.ч. по виробничих потужностях стивідорних компаній Одеського порту, дирекції ряду портових операторів, прийняли рішення про допомогу адміністрації порту у вирішенні питання покращення матеріально-технічного забезпечення пожежної служби. Так, спільними зусиллями партнерів, за участю керівництва філії та профспілки «Одеського морського порту», було придбано комплекти високоякісного захисного одягу, підшоломників та спеціальних пожежних чобіт HARVIK для усіх рятувальників, а також окремо - радіостанції, групові ліхтарі та компресор для наповнення стисненим повітрям дихальних апаратів пожежних.

- Придбане обладнання значно посилить захист здоров’я та життя портових рятувальників під час виконання ними своїх службових обов’язків, покращить оперативність дій по ліквідації пожеж та аварій на всій території Одеського морського порту, – прокоментували представники порту.

Нагадаємо, 25 вересня минулого року, внаслідок масованої повітряної атаки рф по об’єктах Пасажирського комплексу, спалахнула пожежа в будівлі готелю «Одеса». Завдяки швидким діям чергових підрозділів пожежних команд, вдалося не допустити температурної деформації конструкцій залізобетонного каркасу будівлі та врятувати готель від повного знищення. Професійна й мужня робота пожежних порту під час ліквідації наслідків повітряного удару по об’єктах інфраструктури Одеського порту, була відзначена керівництвом ДП «АМПУ» та окремо відмічена Президентом України.