Логотип ОФ ДП АМПУ

Новини

Слідкуйте за нашими останніми новинами та оголошеннями,
а також за нашими Facebook та Youtube каналами

24.04.2024

В Одеському морському порту відбулася екологічна акція до Дня навколишнього середовища

З метою формування екологічної свідомості та розвитку екологічної культури портовиків щодо бережливого ставлення до навколишнього природного середовища в Одеській філії державного підприємства «Адміністрації морських портів України» (ОФ ДП «АМПУ») було проведено комплекс заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля в частині озеленення та благоустрою території порту.

За ініціативою відділу екологічної безпеки та Молодіжної організації ОФ ДП «АМПУ», за підтримки та активного сприяння стивідорних компаній порту захід проходив 19-23 квітня.

- Дбайливе ставлення до довкілля – це те, що називають соціальною відповідальністю підприємства, - коментує подію начальник відділу екологічної безпеки адміністрації Одеського морського порту Надія Шапошникова. – В Одеському порту питання екології та збереження навколишнього середовища завжди були пріоритетними, а подібні акції давно стали традиційними. В цьому році працівниками порту відбулось висадження власних рослин, які відтепер прикрашатимуть територію порту.

До акції долучилися зокрема працівники служби пожежної безпеки, відділів інформаційних технологій, координації суб’єктів портового співтовариства, портового флоту та інші. Особливу вдячність слід висловити працівникам стивідорних компаній: ТОВ “Пріста Ойл - Україна”, ТОВ “Новолог”, ТОВ “УНСК”, ТОВ "Укрелеваторпром”, ТОВ “Новотех-Термінал”, ТОВ “Бруклін -Київ”, які залучилися до акції

Довідка. З 1998 року в Україні щорічно у третю суботу квітня відзначається День навколишнього середовища згідно до Указу Президента України «Про День довкілля» №855/98.