Логотип ОФ ДП АМПУ

Новини

Слідкуйте за нашими останніми новинами та оголошеннями,
а також за нашими Facebook та Youtube каналами

13.06.2024

Сьогодні, 13 червня 2024 року, виповнюється 11 річниця з початку діяльності АМПУ – Державного підприємства «Адміністрація морських портів України»

Адже третій рік поспіль колектив АМПУ, разом з усім українським народом, протистоїть широкомасштабній навалі агресора. Незважаючи на значні втрати потужностей, спричинені ракетними атаками ворога, морська логістика вітчизняної економіки поступово відновлюється. Так, тільки за 9 місяців функціонування Українського коридору з портами чорноморського регіону перевантажено більше 50 мільйонів тонн вантажів. Попри війну, наша держава втримує провідні позиції на світовому ринку агропродукції, відіграє важливу роль у підтриманні глобальної продовольчої безпеки на планеті.

12-й рік історії нашої компанії ми розпочинаємо з твердим усвідомленням того, що Україна була і залишається морською державою. Це стало можливим, насамперед, завдяки героїзму і мужності воїнів наших Збройних Сил, стратегії дій Уряду, постійній підтримці наших міжнародних партнерів.

Дякуємо усім причетним і сподіваюсь, що спільними зусиллями нам вдасться реалізувати нові плани: відновити в умовах воєнного стану контейнерні та поромні перевезення, загалом розширити номенклатуру перевалки вантажів та вийти на довоєнні обсяги обробки вантажів.

Працюємо на перемогу!

Слава Україні!

Голова ДП «АМПУ» Юрій ЛИТВИН