Логотип ОФ ДП АМПУ

Новини

Слідкуйте за нашими останніми новинами та оголошеннями,
а також за нашими Facebook та Youtube каналами

26.02.2024

Делегація з Німеччини відвідала Одеський порт

24 лютого у другу річницю повномасштабного вторгнення російських окупантів на Україну, до Одещини з робочим візитом прибула делегація ФРН на чолі з головою МЗС Німеччини Анналеною Бербок.

В ході візиту висока гостя відвідала Одеський морський порт. Начальник ОФ ДП «АМПУ» Денис Павільіаніті-Карпов ознайомив пані Бербок з наслідками російського тероризму щодо критичної інфраструктури. Зокрема на власні очі міністерка побачила руйнування, спричинені обстрілами та рішуче засудила агресію рф проти України.

На пам'ять щодо візиту до Одеського порту, членам делегації подарували мішечки з українськім зерном - символом історичної місії України, яка була житницею Європи у 18-19 столітті, а в епоху своєї незалежності стала одним з провідних експортерів зерна.

Після відвідування порту представники ведучих медіа ФРН, які супроводжували візит, зустрілись з заступником Голови ДП «АМПУ» Дмитром Баріновим, який розповів про роботу портової галузі та Українського коридору під час агресії рф на територію України.